DE VOORSTELLING        WAAR & WANNEER RESERVEER KAARTEN
Een doldwaze winterkomedie voor de hele familie (voor iedereen van 8 tot 108 jaar)
Met in de hoofdrollen Joep Onderdelinden, Eddie B. Wahr e.a.Alone@Home is een avond vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met huiveringwekkende en verrassende stunts uitgevoerd in een vernuftig decor. Een verrukkelijke avonturenkomedie met aanstekelijke live muziek voor de hele familie.


Twee kinderen – die elkaars bloed kunnen drinken – zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige beroepscriminelen (o.a. Joep Onderdelinden) op slinkse wijze hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het onze heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? Een geräuschmacher (Eddie B. Wahr) schept op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei een fantastisch geluidsdecor, ondersteund door live musici met heerlijke liedjes van Gouden Kalf winnaar Helge Slikker.

Alone@Home, met een knipoog naar de alom bekende film, is ook een voorstelling over pesten versus gepest worden en hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid; het gevaarlijkste winteruitje voor de hele familie dit theaterseizoen.

Iedere ouder die ooit weleens overwogen heeft zijn kind alleen thuis te laten, denkt daar na het zien van Alone@Home nog wel drie keer over na!FOTO'S:
Open grote versie   Open grote versie   Open grote versie   Open grote versie   Open grote versie   Open grote versie   Open grote versie   Open grote versie   Open grote versie   Open grote versie   Open grote versie  CREDITS:
Producent: Stadsschouwburg Utrecht, MATZER Theaterproducties en Bos Theaterproducties
Regie: Madeleine Matzer
Spel: Joep Onderdelinden*, Eddie B. Wahr, Femke Arnouts, Merel Pauw, Soumaya Ahouaoui
Script: Lucas de Waard en Daan Windhorst
Composities: Helge Slikker
Decorontwerp: Ascon de Nijs
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
Kostuumontwerp: Ilse Vermeulen

* De rol van Jilles/Fokko werd van 7 december 2018 t/m 6 januari 2019 gespeeld door Martijn Fischer.
Van 11 januari t/m 14 april 2019 is Joep Onderdelinden in deze rol te zien.Alone@Home is een productie van: Mede mogelijk gemaakt door:
© 2018 - 2019.